2014. augusztusában kezdtem Julikához járni, akire az Internet segítségével - véletlenül - akadtam. Előtte ugyanis már 3 éve szerettünk volna 2. gyereket, de nem jött össze,s már a Kaáli Intézetbe jártunk. Menet közben kiderült, hogy kétoldali petevezeték elzáródásom van, amit műtéttel sem tudtak rendbe hozni. (Közben némi pajzsmirigy probléma is felmerült, amit gyógyszeresen kezeltek.) Ekkor kezdtem el az alternatív módszerek után kutatni és jutottam el - egyebek mellett - a talpmasszázshoz és persze Julikához. :) Ő nem ígért semmit, viszont én bizakodtam. (Azt azért tudni kell, hogy eléggé gyakorlatias ember vagyok és én vagyok az, aki kifejezetten utálta a talpmasszázst, de próbáltam legyőzni a viszolygásomat a cél érdekében.) 

Nekem kezdetben nagyon nem esett jól a masszázs, de Julika mindig addig a pontig csinálta, hogy bírjam, s a kezelés is hatásos legyen. A rendszeres hozzájárás eredményeként pedig már a jóleső fájdalom volt a jellemző és egyenesen már vártam, hogy mehessek hozzá. :) Végül Julika 1 évi munkája is hozzájárulhatott ahhoz, hogy az "orvosi papírom" ellenére természetes úton estem teherbe és született meg a 2. kisfiúnk 4 év várakozás, több sikertelen lombik eljárás és 1 vetélés után.

Mindezek miatt a legnagyobb szeretettel ajánlom Julikát és a munkáját mindenki figyelmébe, aki esetleg hasonló cipőben jár, hátha neki is meghozza a sikert, s mert egy nagyon kedves, nyitott, pozitív kisugárzású, munkáját tényleg szerető embert ismerhettem meg benne, akihez mindig jó volt menni és beszélgetni. Ezúton is köszönünk neki mindent! 

U.i.: azóta a férjem is lelkesen jár hozzá... :)