Akkor kerültem hozzá teljesen elkeseredve, mert egy nőgyógyászati probléma miatt úgy tűnt, nem tudok gyermeket szülni. Azelőtt nem érdeklődtem a természetgyógyászat iránt, sőt a mai napig nem értem pontosan, mi történt a szervezetemben, az azonban tény, hogy az intenzív kezelés hatására a problémám a második hónap végére teljesen elmúlt és a harmadik hónapban teherbe estem. Kislányom most múlt 8 éves. A szülés után sem hagytam abba a kezelést, hiszen az nem csak a testemet, de a lelkemet is mindig gyógyította, hála Julika odaadó figyelmének és állandó segítőkészségének. A második kislányom lassan 5 éves. Köszönet értük.

Nem oly régen egy ismerősöm megkért, hogy osszam meg vele tapasztalataimat melyet a gyermekvállalás hosszú-rögös útján szereztem. Rövidre fogtam a választ, mert számomra ma már egyértelmű volt a megoldás: Julika! Talpmasszázs, reflexológia. Fenntartás nélkül hiszem, hogy működik! Nem véletlenül mondom ezt. Én mindent megtettem, éveken keresztül, a legvégsőkig elmentem, majd elfáradtam és már fel is adtam. Míg aztán találkoztam a Julika "gyötrő" (a szó jó értelmében véve) kezeivel és hosszú kitartó kezelés után meglett az eredmény. Eleinte nagyon fájt, azt mondtam "soha többet". De a kitartásomnak köszönhetően a fájdalom átment oly kellemes érzéssé hogy a kezelések alkalmával mindig álomba szenderedtem (ma már csak nevetjük). Hiszem hogy a hosszú kitartó közös munka eredményeként egy álom "megszületett" a kislányom személyében.

Tavaly augusztusban felhívott egy páciensem, hogy szülése után erős fejfájás gyötri. Megkért, hogy próbáljuk ki a kínai fejmasszázst. A fejét csak nehezen tudta forgatni, vérnyomása megemelkedett, ezért az orvosok vérnyomáscsökkentőt akartak felírni, de ő ezt nem fogadta el. Az első kezelésnél felhívtam figyelmét, hogy a májnál és epénél probléma van, amit ő meg is erősített, mondván, hogy ezt az orvosok is konstatálták. Négy napon keresztül járt hozzám minden nap, az első kezelés után enyhült a fejfájása, a második nap után már tudta forgatni a fejét és a vérnyomása is alacsonyabb lett. A negyedik kezelés után teljesen fellazult a hátizma, megszűnt a fejfájása, a vérnyomás normális állapotba került.

"Kedves Júlia! Ezúton szeretném megköszönni a gyors és hatásos segítséged az április végi lombik programunk előtt, ugyanis már 12 hetes a babánk a pocakomban és mindketten nagyon jól vagyunk. Nagyon köszönöm: D. Kata"

2014. augusztusában kezdtem Julikához járni, akire az Internet segítségével - véletlenül - akadtam. Előtte ugyanis már 3 éve szerettünk volna 2. gyereket, de nem jött össze,s már a Kaáli Intézetbe jártunk. Menet közben kiderült, hogy kétoldali petevezeték elzáródásom van, amit műtéttel sem tudtak rendbe hozni. (Közben némi pajzsmirigy probléma is felmerült, amit gyógyszeresen kezeltek.) Ekkor kezdtem el az alternatív módszerek után kutatni és jutottam el - egyebek mellett - a talpmasszázshoz és persze Julikához. :) Ő nem ígért semmit, viszont én bizakodtam. (Azt azért tudni kell, hogy eléggé gyakorlatias ember vagyok és én vagyok az, aki kifejezetten utálta a talpmasszázst, de próbáltam legyőzni a viszolygásomat a cél érdekében.) 

Nekem kezdetben nagyon nem esett jól a masszázs, de Julika mindig addig a pontig csinálta, hogy bírjam, s a kezelés is hatásos legyen. A rendszeres hozzájárás eredményeként pedig már a jóleső fájdalom volt a jellemző és egyenesen már vártam, hogy mehessek hozzá. :) Végül Julika 1 évi munkája is hozzájárulhatott ahhoz, hogy az "orvosi papírom" ellenére természetes úton estem teherbe és született meg a 2. kisfiúnk 4 év várakozás, több sikertelen lombik eljárás és 1 vetélés után.

Mindezek miatt a legnagyobb szeretettel ajánlom Julikát és a munkáját mindenki figyelmébe, aki esetleg hasonló cipőben jár, hátha neki is meghozza a sikert, s mert egy nagyon kedves, nyitott, pozitív kisugárzású, munkáját tényleg szerető embert ismerhettem meg benne, akihez mindig jó volt menni és beszélgetni. Ezúton is köszönünk neki mindent! 

U.i.: azóta a férjem is lelkesen jár hozzá... :) 

Kedves Julika!

Nagy szeretettel gondolunk Rád, köszönjük  a hatásos kezeléseket, amelyek segítségével már gyönyörű kisbabánkat dajkálhatjuk! 

A mai napon 13.20 kor megszületett a kisfiam. 2018.jan. 23. K Eszter

Kedves Julika!Októberben jártam hozzád lombik előtt.Szeretném megköszönni a
segítségedet,mert az egyik babánk megfogant.F ÁgiPartnereim

Kapcsolat

1136 Budapest, Felka utca 3. 2.emelet 5. ajtó
+36 20-537-3052,
Bejelentkezés telefonon
Go to top
JSN Sky 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework