Benke Júlia - reflexológus és masszázsterapeuta

A reflexológiát sokan a talpmasszázzsal azonosítják, holott ennél lényegesen többet nyújt a módszer. Mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit, így enyhíthető a test idegi feszültsége, javul a vérkeringés és felgyorsul a sejtek oxigénellátása. Emellett pozitív hatással van az alvás zavarokra és az általános közérzetre is.
Mire alkalmazhatjuk még sikeresen a reflexológiát?
Hormonproblémák, migrénes fejfájás, mentsruációs zavarok, izületi problámák és meddőség esetén is alkalmazható a módszer.

 

 

Dr. Wu Bin Jiang Kanadában élő kínai orvos-természetgyógyász, aki módszerében több különböző népi technikát ötvözött. A növekvő stressz és a helytelen életvitel miatt egyre többen panaszkodnak fejfájásra, álmatlanságra és emésztési zavarokra. A Wu-féle fejmasszázs közvetlenül a fej és a nyak tartományait ingerli és úgy nyugtató és csillapító hatást vált ki és kiegyensúlyozza a Yin és a Yang energiákat.

A fejmasszázs:

  • Kiváló a fejfájás megszüntetésére
  • Alkalmas a nyak és a váll feszültségoldására
  • Csökkenti az arc ráncait
  • Élénkíti az energiaáramlást az egész testben
  • Javítja az arcbőr rugalmasságát

 

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége,amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.Az Access ahhoz nyújt segítséget,hogy elismerd magadat,mint végtelen lényt,aki valójában vagy,és abban,hogy kezd el az életedet alakítani túl azon az énen,akinek eddig gondoltad magadat.

A kezelés 32 ponton történik,amely a fejen található,és ma Bars néven ismerjük.

A Bars olyan eszköz,amely által másképp tudunk működni ezen a földön.A legtöbb ember számára a Bar-jaik futtatása az első alkalom arra,hogy engedjék a befogadást anélkül,hogy lekötelezettnek éreznék magukat.

Ajánlom az Access Bars kezelést ha Ön szeretne megszabadulni:

  • szorongó érzéseitől és félelmeitől
  • szeretné megszüntetni a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkjait
  • stresszes, és ezt szeretné csökkenteni
  • vizsgaidőszakban
  • ha rosszul alszik

Az alkalmazott ránctalaító hatású kezelés "újratölti és fiatalítja" a szöveteket, segít csökkenteni a mindennapos stressz és az öregedés okozta elváltozásokat. Ez a kezelés újra megteremti bőrének fiatalos külsejét. A gyengéd érintések rehabilitálják az izmokat. A manuálterápiás kezelés eredménye szinte azonnal látszik, a ráncok halványodnak, az arcvonlak finomodnak. Többszöri alkalmazása után a hatása maradandóvá válik.
Népszerűségét annak köszönheti, hogy műtéti beavatkozás nélkül adja vissza az arc fiatalos megjelenését.

Kapcsolat

1136 Budapest, Felka utca 3. 2.emelet 5. ajtó
+36 20-537-3052,
Bejelentkezés telefonon
Go to top
JSN Sky 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework